duminică, 13 septembrie 2009

Multumim "Domnilor" Arbitri

Duminica, 13 septembrie, s-a disputat meciul dintre Real Hudesti si Speranta Dumbravita terminat cu scorul de 6-5 pentru gazde (multumita brigazii de arbitri care au jucat pentru cei din Hudesti). Echipa din Dumbravita a inceput bine deschizand repede scorul, in minutul 30 avand deja 3-0. In minutul 35 centralul s-a gandit sa mai taie din elan echipei oaspete acordand usor 2 cartonase galbene unui jucator, care a fost eliminat, fiind si singurul jucator avertizat al Sperantei Dumbravita. Dupa eliminare cei din Hudesti s-au "aruncat" in atac reusind sa reduca din diferenta dar. si cu un jucator in minus, Speranta Dumbravita a reusit sa refaca diferenta, prima repriza terminandu-se 1-4. Nu stim ce s-a intamplat la pauza, dar brigada de arbitri a avut o prestatie rusinoasa, arbitrand pro Real Hudesti toata repriza a doua. Chiar si asa Speranta Dumbravita a mai reusit o data sa se "desprinda" la 3 goluri de cei din Hudesti, in minutul 55 scorul fiind de 2-5. Multumita "domnilor" arbitri care au dictat foarte usor doua lovituri de la 11 metri baietii de la Real Hudesti au prins curaj si au revenit in joc (era si normal dupa ce practic centralul iti da doua goluri...). Dupa ce au redus din diferenta echipa gazda a practicat un joc dur incercand sa ne intimideze. Echipa din Hudesti a reusit egalarea dintr-o lovitura libera care normal....a fost dictata cu foarte mare usurinta. Dupa ce au reusit egalarea, avand si un jucator in plus, echipa Real Hudesti a reusit sa mai inscrie o data pentru a obtine victoria. Dupa ce au fost mai multe intreruperi, datorate in mare parte faulturilor facute de echipa gazda, centralul le-a promis celor de la Hudesti ca o sa prelungeasca meciul cu mai multe minute (in acel moment la conducere fiind Speranta Dumbravita). Dupa ce Real Hudesti a trecut la conducere centralul s-a hotarat sa prelungeasca meciul doar cu 3 minute, deoarece scorul era convenabil echipei gazda.
Jucatorii de la Speranta Dumbravita sperau sa fie arbitrati corect pentru a avea sansa sa castige acest meci. O parte din jucatorii de la Real Hudesti au aratat ca nu stiu ce inseamna sa fii fair-play, spre sfarsitul jocului lovind un jucator al echipei oaspete, lucru care era sa duca la o incaierare generala (arbitrii, in ton cu antijocul practicat in toata repriza a doua nu au luat nici o masura disciplinara). "Baietii" din Hudesti (aici ma refer la cei care au lovit jucatori de la echipa oaspete) nu sunt la prima abatere de la normele jocului, anul trecut un alt jucator de la Hudesti lovind un jucator de-al Sperantei. Asteptam cu nerabdare meciul retur cu Real Hudesti pentru a putea demonstra ca se poate castiga jucand corect. Speram sa avem parte de un arbitraj corect si sa le demonstram ca avem o echipa mult mai buna decat a lor.
Jucatorii echipei Speranta Dumbravita nu s-au decis asupra notei meritate de brigada de arbitri, osciland intre 2 si 3. Astept parerile voastre (ale celor care ati vazut meciul sau ati jucat) despre arbitraj.

9 comentarii:

Danny spunea...

A fost un arbitraj de *****.

Danny spunea...

Brigada de arbitri:
A: Cohal Mitrita (Dorohoi)
A1:Bordeianu Cezar (Dorohoi)
A2:Negel Dorel (Dorohoi)

Jhonny spunea...

Ce pot sa zic... foarte rusinos..
astazi s a vazut cine a jucat fotbal si cine nu. Dupa parerea mea s-a jucat cu o echipa de ciobani care cand au realizat ca iau bataie au inceput sa recurga la INFLUIENTAREA SI APLICAREA DE PRESIUNI PSIHOLOGICE asupra arbitrilor... in cele din urma acestia au cedeat
**Parerea mea este ca Speranta a jucat fotbal de calitate azi... dar cu asemenea arbitraj nu se poate castiga.

Anonim spunea...

d asta v-ati aparat 60 d minute??...dak tot spuneti k ati practicat un fotbal d calitate,dc n-ati iejit l joc??...ati jukt 60 d min q un om in atac...c fotbal d calitate e asta??

Danny spunea...

Mai anonim, de ce nu ai lasat un nume ca sa stim cine a scris, oricum cred ca stiu cine esti...Cu un singur om in atac v-am dat gol. Voi daca ati fi avut un jucator eliminat si ati conduce la 3 goluri ati fi jucat cu 3 oameni in atac...Ca sa nu mai zic ca jucam in deplasare si stiam la ce sa ne asteptam de la arbitraj. Daca aveam mai multi jucatori in atac ar fi dictat tusierul offside.

blondu spunea...

vai de capu vostru hudesti, crek la voi abia sa inventat fotbalu, habar nu aveti cum se joak un fotbal frumos dak stiati nu mai indopati arbitri cu bani si ati fi jukt si voi corectsal. pana si cel mai bun jucator al vostru a zis k nu mai vine la meciuri k sunteti niste ciobani kre cauta numai batai, dar fara grija k o veti avea knd veti veni la noi, nu va faceti grija in privinta asta k o veti avea. si ala kre a comentat mai sus, in locu lui taceam k la un asa meci de rusinos nu mai aveam nik de zis, cum sa nu te aperi dilimane dak am ramas fara un om, eliminat bineinteles prin prestanta fffffff buna a arbitrului

Anonim spunea...

wa blondule..is toma wa...da dute-n plm...u nu jtii unde erai wa..din cate jtiu eu fotbalu' se joak ji in atac ji in aparare...saracu' ala q 13 a jukt singur ji in atac ji l mijloc...tre sa-i multumiti lu' ala...nu tre sa-ti multumeasca astia d l voi tie...k u ai atins d 2 ori mingea ji at ai dat-o afara...ati fost mai buni,n-am c zice...da nu k azi a jukt numa' o echipa fotbal...k din cate imi amintesc yo echipa aia kre n-a jukt v-a dat 6 goluri...eu oriqm va fekicit pt meci,ji va urez succes in continuare...

Danny spunea...

Nu prea avem ce zice de jocul celor doua echipe. Am jucat acasa la una dintre cele mai bune echipe din seria noastra. Puteau sa ii ajute arbitrii, dar daca ei nu aveau o echipa buna nu reuseau sa revina in meci si sa castige. Eu zic ca daca aveam parte de un arbitraj corect am fi castigat. In legatura cu comentariile de mai sus pot spune ca cei de la Hudesti au baieti talentati si care joaca un fotbal frumos, cei despre s-a tot spus ca nu prea joaca fotbal si intra dur la adversari sunt 2 sau 3. Oricum felicitari echipe Real Hudesti si succes la urmatoarele meciuri.

Calin_SD spunea...

ba anonime eu is ala de va dat 5...oricum sa stii ca, aveti echipa buna dar de la mijloc in sus!
pacat ca nu am avut energie sa va mai dau cateva!
legat de arbitraj...ce sa faca saracu!?daca il luai tare cu buletinu in mana nu stia cum ii zice!il sfatuiesc sa`si gaseasca alta meserie!
astept returul, pentru ca am o revansa de luat!
BAFTA!